top of page

za 29 jun

|

ACT Lint

Introductiedag Acteren - Opendeurdag ACT

Kom naar onze introductiedag acteren en ontdek onze opleidingen rond acteren voor camera en televisie. Krijg een gratis proefles en kom te weten of onze opleiding iets voor jou is.

Introductiedag Acteren - Opendeurdag ACT
Introductiedag Acteren - Opendeurdag ACT

Tijd en locatie

29 jun 2024, 14:00 – 17:00

ACT Lint, Fabriekstraat 38, 2547 Lint, België

Gasten

Over het evenement

Over Onze Opendeurdag bij ACT

Welkom bij Acting for Cinema and Television! Wij nodigen jou van harte uit voor onze opendeurdag op 29 juni 2024 van 14:00 tot 17:00. Dit is de perfecte gelegenheid om kennis te maken met onze school en te ontdekken wat wij te bieden hebben.

Tijdens onze opendeurdag kun je een kijkje nemen achter de schermen en ontdekken hoe onze lessen en cursussen zijn opgebouwd. We bieden een breed scala aan programma’s die zijn ontworpen om zowel beginners als ervaren acteurs te helpen hun talenten verder te ontwikkelen. Onze cursussen variëren van personal development tot moderne filmacteervaardigheden, en worden gegeven door ervaren professionals uit de industrie.

Wat kun je verwachten op onze opendeurdag?

  • Proeflessen: Doe mee met onze interactieve proeflessen en ervaar zelf hoe het is om bij ons te studeren.
  • Q&A Sessies: Stel al je vragen aan onze docenten en krijg inzicht in ons curriculum en onze onderwijsmethoden.
  • Meet & Greet: Praat met huidige studenten en alumni over hun ervaringen en hoe ACT hen heeft geholpen hun doelen te bereiken.

Of je nu droomt van een carrière op het podium of voor de camera, of gewoon je acteervaardigheden wilt verbeteren, onze opendeurdag biedt jou de kans om te ontdekken hoe wij je kunnen ondersteunen op jouw reis.

Mis deze kans niet om een deel van onze creatieve gemeenschap te worden. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen op 29 juni 2024!

We hopen je te zien bij onze Acting Academy, waar jouw passie voor acteren tot leven komt!

Deel dit evenement

bottom of page