top of page

zo 28 jan

|

ACT Lint

Introductiedag ACT - Lint

Ontdek je passie voor acteren en duik in de magische wereld van film op onze introductiedag op 28/01. Kom langs bij ACT en laat je inspireren!

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Introductiedag ACT - Lint
Introductiedag ACT - Lint

Tijd en locatie

28 jan 2024, 13:30 – 17:30

ACT Lint, Fabriekstraat 38, 2547 Lint, België

Gasten

Over het evenement

Wil je graag een boeiende inkijk krijgen in de filmwereld en ontdekken wat acteren voor de camera inhoudt? Of ben je klaar om jezelf uit te dagen en je artistieke grenzen te verleggen? Sta je op het punt om de volgende stap te zetten in je eigen groei?

Bij ACT bieden we je de kans om al deze wensen en meer te vervullen. We nodigen je van harte uit om deel te nemen aan onze inspirerende introductiedag op 28/01. Hier krijg je de unieke gelegenheid om te luisteren en te ontdekken hoe de filmwereld in elkaar steekt. We delen graag inzichten over de activiteiten van onze acteeracademie, hoe we jouw groei ondersteunen, en wat je mag verwachten van een opleiding bij ons.

Vanaf 13:30 uur heten we je welkom op onze ACT-locatie in Fabriekstraat 38, 2547 Lint.

Het programma begint om 14:00 uur, waarbij we de werking van ACT en onze opleidingen in detail zullen bespreken. Na deze toelichting bieden we een boeiende Q&A-sessie en geven we je een voorproefje van wat je kunt verwachten tijdens onze opleiding door middel van een interessante workshop.

We sluiten de dag af met een gezellige borrel en de mogelijkheid om persoonlijke gesprekken te voeren.

Het programmaoverzicht:

  • 13:30 - 14:00 uur: Warm welkom met aperitief
  • 14:00 - 14:30 uur: Aftrap en uitleg over ACT
  • 14:30 - 16:30 uur: Acteerworkshop, ervaar zelf hoe het is om bij ons les te volgen
  • 16:30 - 17:30 uur: Informele nabespreking en gelegenheid tot persoonlijke gesprekken onder het genot van hapjes en drankjes

We kijken er enorm naar uit om jou te ontmoeten en samen de fascinerende wereld van acteren voor de camera te verkennen!

Met enthousiaste groeten,

Het ACT-team.

Deel dit evenement

bottom of page